Up all night - kapitel 7

Detta har hänt:

Plötsligt lutar han sig fram och kysser mig. Jag blir förvånad men det går en stöt genom hela kroppen. Jag lägger en hand mot hans kind och kysser honom tillbaka. Niall drar sig tillbaka och ser plötsligt allvarlig ut.

”Emma, du ska veta att jag tycker om dig otroligt mycket och jag har velat göra så där sedan första gången vi träffades, men du ska också veta att det inte alltid kommer vara lätt att vara min flickvän. Som du säkert har märkt så har vi massor av galna fans bakom oss hela tiden och de är inte alltid förtjusta i att vi är i ett förhållande.” säger han och kollar djupt in i mina ögon. Det är inte rättvist, vem kan ens stå emot den där blicken? 

”Niall” säger jag och tar tag i båda hans händer. ”Jag gillar dig också… så jag måste strunta i vad du just sagt för jag vill vara din flickvän, och jag vill att du ska vara min pojkvän.” Hela hans ansikte lyser upp i ett leende och jag börjar le lika stort som han gör.

__________________________________________________________________________________________

Large

Niall kör in på parkeringen bakom min och Denis lägenhet. Han parkerar och kliver ut och jag gör samma sak, ja i alla fall kliver ut jag parkerar ju inte. Vi tar varandras händer och jag tittar på honom och ser hur otroligt vacker han är. Jag trycker mig mot honom och han släpper min hand och lägger den om min axel istället. Vi smiter snabbt in i porten innan någon får se oss och få reda på var jag bor. När vi kommit innanför den stängda dörren kysser han mig på pannan och jag tar hans hand och drar med honom uppför de tre trapporna till lägenheten. Jag låser upp och ropar hallå. Ingen svarar. Just det, Denise skulle nog ut med några kompisar idag. Klockan på mobilen visar halv sex. Jag känner hur tom jag är i magen.

”Är du hungrig?” frågar jag Niall.

”Alltid!” svarar han och skrattar och jag börjar leta i kylen efter mat. Efter en stund rotande bestämmer jag mig för att laga kyckling, ris och min sås som jag alltid brukade göra hemma.

”Bered dig på att äta det godaste du någonsin har ätit.” säger jag så där lagom malligt. Han bara skrattar och tittar på mig då jag håller på med sjutton saker samtidigt i köket.

 

Maten blev faktiskt riktigt bra och för andra gången på två dagar får jag beröm för min mat, jag känner mig nöjd.

”Det var så gott! Jag skulle ha ätit mer om jag inte var rädd för att jag skulle sprängas då.” säger han, lutar sig tillbaka och håller sig för magen.

”Haha, jag kan laga det någon mer gång.” säger jag. Han ler.

”Hur kunde jag hitta en sådan här fin tjej, du kan laga mat och är bra på fotboll. Det är nog toppbetyg.”

”Det är bäst för dig att jag får toppbetyg! Förresten får du också det, för att du berömmer min matlagning.” Det smäller i dörren och Deni ropar:

”Emma! Är det något du inte berättat för mig? Vem var du med idag? Åh vad gott det luktar.” hon kommer inspringandes i köket med jackan halvt nerdragen. Där stannar den också.

”Hej” säger hon till Niall och blir alldeles röd om kinderna och tittar menande på mig.

”Varför så intresserad av vad jag gjorde idag?” frågar jag.

”För jag kollade twitter och det står över allt. ’Går Niall Horan från singel till pojkvän?’ och sedan är det en bild på er två i en stor svart bil.”

 

Nialls perspektiv

 

”Fan.” säger jag och tar upp min mobil.

”Vad är det?” frågar Emma.

”Du minns att jag sa att det inte alltid är lätt att vara min flickvän?” säger jag samtidigt som jag bläddrar på min mobil. ”Det är speciellt svårt när det kommer som en chock för alla andra, de har inte sett oss tidigare. Emma, läs inte på Twitter eller någon annanstans, och om du skulle göra det, bry dig inte om vad som står.” Vad ska jag säga mer? Ska jag berätta alla kommentarer på Twitter om hur ful och tjock hon är? För hon kommer säkert få veta vad som står inom snar framtid och jag vill att hon ska veta att jag verkligen inte tycker det. Jag tycker hon är otroligt vacker där hon sitter. Jag tycker hon är otroligt vacker hela tiden. ”Du ska veta att jag tycker om dig och jag tycker du är världens vackraste, oavsett vad som står.” Emma kollar på mig med en blick som jag inte kan tyda. Emmas rumskompis, som jag har för mig heter Denise sen dagen på kaféet sätter sig bredvid henne och lägger armen om Emmas axel precis som jag vill göra men istället bara sitter på min plats. Hon kollar in i Emmas ögon.

”Emma, det kommer bli bra, jag har tänkt sno din dator och radera Twitter, Facebook och Instagram från din mobil en stund tills allt det här har lugnat sig.” Emma nickar men säger också:

”Varför tror alla att jag är en sådan barnunge? Jag är 19 år, Deni, du är bara två år äldre, Niall, du är bara ett år äldre. Jag kan ta hand om mig själv och jag har självkänsla och kommer inte låta alla trycka ner mig.” Jag ser på Emma och jag känner hur stoltheten växer i bröstet, jag har nog hittat världens finaste tjej.

 

Emmas perspektiv

 

”Är det inte dags att vi visar oss öppet då, om allting redan har kommit ut? Det känns bättre att visa öppet än att smyga omkring och få alla era fans att tro att vi skäms över varandra.” säger jag bestämt.

”Jag skulle aldrig skämma över dig!” säger Niall. ”Då tar jag ut dig på en dejt ikväll, vi två, vi kan se en musikal, vill du det?”

”Det skulle vara jättetrevligt.” säger jag, fortfarande förvånad hur snabbt allting går och hur perfekt Niall är.

 

För att gå på musikal måste man vara uppklädd, hade Deni sagt då Niall for hem för att byta om. Jag suckade. Ska jag aldrig få ha på mig mjukiskläder? Efter en snabbtitt i min garderob konstaterar jag det faktum att jag inte äger en enda klänning. I halvpanik springer jag till Denise.

”Jag äger inte en enda klänning! Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag sminka mig?!”

”Vi kollar min garderob!” säger Deni. Efter cirka 20 sekunders rotande tar hon ut en klänning. Den är ljusrosa med en svart krage.

”Åh så fin! Är det säkert att jag får ta den?”

”Du ska på dejt med Niall Horan, medlem i One Direction och ni ska för första gången presentera er som flickvän och pokjvän. Du skulle få ta vad som helst i min garderob.”

”Du är underbar Deni. Men vad ska jag ha för skor?”

”De här blåa.” säger hon och håller upp ett par blå skor med smal klack. Om hon lär mig att gå i de där på en timme så är hon verkligen magisk, tänker jag när jag kollar på den höga klacken.

”Tur att vi har samma storlek, annars hade jag fått ta på mig converse.”

 

Deni är magiskt, för en timme senare kan jag gå i klackarna. Jag klarar mig till och med nedför alla tre trapporna utan felsteg och ändå någorlunda högt tempo. Utanför väntar en limousin. Jag kollar på den med stora ögon och Niall står utanför och hänger och ser så där fin ut som bara han kan göra. Han öppnar dörren åt mig och jag kliver in i bilen. Jag har aldrig varit i en limousin förut, jag har bara sett det på TV och jag lovar, det är exakt som på TV. Det finns säten runt om i hela limon, vid ena sidan finns det en minibar och ovanför den hänger det en TV. Om man alltid fick åka så här lyxigt skulle jag aldrig mer klaga på att åka bil. Niall kliver in bakom mig och vi sätter oss längst bak i limousinen.


Kommentarer
My (1D Novell) säger:

Vilken bra del! du är så duktig :)

Jag är inne på min 5e novell just nu om killarna i 1D. Kika gärna in, del 2 är ute nu!:D
Hoppas du stannar! <3

2013-05-26 | 19:55:26
Bloggadress: http://novellermedonedirection.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback